Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΓΙΟΡΤΑΖΩ!!


ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ Η αγάπη απονέμεται πάντα σαν δώρο, ελεύθερα,πρόθυμα απροσδόκητα. Προσφέρεται ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν και δεν την εκτιμούν. Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν,αγαπάμε γιατί έτσι νιώθουμε. Κάποιος ξένος φιλόσοφος είπε τούτο: Αυτός που θέλει να είναι καλός, χτυπά την πόρτα. Αυτός που αγαπά ,βρίσκει την πόρτα ανοιχτή.

26 σχόλια:

Γιάννης Παππάς είπε...

Να σου χαρίσω τα αστέρια το φεγγάρι
Θα τα βάλεις μες την καρδιά σου
Δεν θα τα βλέπουν τα μάτια σου….

Θα σου χαρίσω την αγάπη μου
Βάλε την στην καρδιά σου…

Άλλωστε τα μάτια σου έχουν να βλέπουν
Τα αστέρια το φεγγάρι…

Καλή μου φίλη χρόνια πολλά
Πάντα αγνός σου φίλος

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εδώ είναι ο χώρος μου παιδιά.. εμένα η αγάπη με ..φτιάχνει! Φιλάκια , Χρόνια Πολλά , καλά να περάσετε, χαίρομαι με τη χαρά σας.Άντε καλέεε και ένα κρασάκι και για μένα!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΡΤΑ;ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

mar9659 είπε...

Γιάννη μου !!Τι να πώ; δεν βγαίνουν λόγια απο την συγκίνηση, για αυτούς τους υπέροχους στίχους!!!Ενα ΑΠΈΡΑΝΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο καρδιάς καλέ μου φίλε!!!

mar9659 είπε...

Σε ευχαριστώ Αχτιδούλα μου απο καρδιάς !! Το ξέρω καλή μου οτι ανήκουμε στον ίδιο χώρο....όσο για το κρασάκι το ήπια στην υγειά όλων σας..Αν και θάταν το ιδανικότερο να μαζευτούμε τουλάχιστον οι κοντοσυντοπίτες ,αν όχι ολη η μπλοκοπαρέα γιατί ειναι δύσκολο,να φάμε και να πιούμε απο κοντά!!τι λες μια απόφαση είναι!!!Αυτή την εποχή ειναι δύσκολο ,λόγω διακοπ'ων...αλλά απο Σεπτέμβρη...θα μπορούσε να γίνει,για σκεφθείτε το,όσοι συμφωνείτε!Καλό Σαβ/κο και τα φιλιά μου!

mar9659 είπε...

Θανάση μου σε ευχαριστώ απο ψυχής που ανοίγεις την πόρτα του σπιτικού μου και της καρδιάς μου και δεν με ξεχνάς ποτέ...Ολη η τούτρα δική σου φίλε μου!!Ανταποδίδω τα φιλιά μου!!

Εφη είπε...

kαλημερααα. χρονια σου πολλα, καλα και ευτυχισμενα.
καλο σ/κ.
ωραια η τουρτα σου. οτι πρεπει για την υπογλυκαιμια μου.
φιλια πολλα.

mar9659 είπε...

Βρεε!!βρεε!!Καλώς την!!αν τόξερα θα σου στρώνα και κόκκινο χαλί...χαχαχα!!σε πειράζω!!ευχαριστω,που πέρασες καλή μου και για τις ευχές σου. Σου άρεσε η τούρτα;Να περνας καλά και κάνε και καμμιά βουτιά για μένα,αν δεν μπορεις εσύ ο Θανάσης, μπας και δροσιθώ ...γιατί πήξαμε στην ζέστη,αλλά που θα πάει οσουνόπω ερχεται και ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!!τα φιλιά μου,στα ζουζούνια σου!!

ΕΛΕΝΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΛΕΝΑ είπε...

Αααααα!!! Γιορτή και την έχασα??
Ας όψεται το λαπτοπάκι μου και η χαζοσύνδεση που έχω εδώ στας εξοχάς που ήρθα μόνο για ΣΚ (δυστυχώς):PPP

Χρόνια σου Πολλά γλυκιά μου, χρόνια καλά κι ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη!!!
Ολες οι επιθυμίες σου, ευχές μου!
Να είσαι πάντα καλά:))
Φιλιά γιορτινά!!!

Εφη είπε...

εγω να σου πω που κανω βουτιες; στο πλυντηριο του γιου μου. μονο ο θανασης ειναι ο τυχερος της παρεας εφετος , που κανει διακοπες διαρκειας.ειμαι τοσο γκαντεμο, που οταν παω και γω τις κυριακες να δροσιστω, χαλαει ο καιρος. χαχααα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΠOΛYXΡONH, XAΡOYMENH ΥΓΙΗΣ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

HΡΘΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

mar9659 είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ ΕΛΕΝΆΚΙ ΜΟΥ να περνας καλά γλυκειά μου κι ας είναι μόνο για σαβ/κο.τι να πω κι εγώ που έπειξα στην ζέστη,αυριο όμως θα πάρω τα βουνά...χαχαχα!μέχρι ναρθει ο Αυγουστος και πιάσω τις παραλίες... Κρατώ τις ευχούλες σου και τα φιλιά σου που με δρόσισαν ,απο εκει που είσαι...ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΆ ΜΟΥ!

mar9659 είπε...

Αμάν βρε Εφάκι,δεν τόξερα...χαχαχα είδες τυχεροί που ειναι μερικοι άνδρες,οταν έχουν τόσο καλές γυναίκες...Ελα όμως σήμερα θα δροσίσθηκες,μην παραπονιέσαι,εγώ έλιωσα στην ζέστη...καλα που ειναι και τα ειρκοντίσιον,αλλά το ανάβω ελαχιστα,για λόγους υγείας..τα φιλιά μου .

mar9659 είπε...

Σκορπίνα μου ευχαριστώ για τις ευχές σου κρατώ τις γλαρένιες αγκαλιές σου και τα φιλιά σου και ανταποδίδω!!

mar9659 είπε...

Σκρουτζάκο μου να είσαι καλά και να περνας μποέμικα καλο καλοκαιράκι!!και μην νοιάζεσαι όταν επιστρέψεις θα σου φτιάξω καινούργια τούρτα...Γλυκό φιλί!!

evelina είπε...

μαρίνα μου συγνώμη που άργησα για τα χρόνια πολλά...σου λέω λοιπόν...
για την γιορτή σου,βάλε εσύ τα όνειρά σου και εγώ σου εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Υ.Γ μμμμ πολύ γλυκιά η τούρτα σου άν και πολύ μικρό το κομμάτι που έμεινε...χαχαχα

mar9659 είπε...

Εβελινάκι μου!!Σ'ευχαριστώ γλυκειά μου.Μην μου στεναχωριέσαι,στον τόπο μου οι ονομ/κές εορτές,οι ευχές κρατούν 40 ημέρες,οπότε είσαι στην αρχή ακόμα!!Οσο για το γλυκάκι,οταν κάποτε ανταμώσουμε απο κοντά θα σου φτιάξω φρέσκο...χαχαχα! Τα όνειρα μου είναι τόσο απλά και ανθρώπινα και πραγματοποιήσιμα,που κάποια ήδη εκπληρώθηκαν...τα υπόλοιπα ελπίζω με τις ευχές όλων των φίλων μου εδώ να πραγματοποιηθούν και αυτά....Πάνω απο όλα υγεία να έχουμε άπαντες...τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα!!!

Ανώνυμος είπε...

αργησα μα δεν ηξερα το ονομα σου

χρονια πολλα ευχομαι απο καρδιας!!!!

Unknown είπε...

χίλια γαϊδουρια και άλογα θα στείλω
στην αυλή σου για να γκαρίζουν σήμερα που είναι η ....γιορτή σου
νάσαι καλά ...πολύχρονη

mar9659 είπε...

Ευχαριστώ ψυχασθενή μου!!καλώς όρισες απο το σπιτικό μου.ΝΆΣΑΙ ΚΑΛΆ!!

mar9659 είπε...

Σ'Ευχαριστώ ολόψυχα παπαρούνα μου!!σαράντα μέρες διαρκούν οι ευχές στα μερη μου!!Νάσαι καλά!!

mar9659 είπε...

Χα χαχα!πολύ καλό Παναγιώτη μου!!φαντάζεσαι να γκαρίζουν 1000 γαϊδούρια στην αυλή μου; θα με κάνουν έξωση οι γείτονες χαχα!!ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω..

Εφη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.