Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Επ!!επέστρεψα !!


Εγώ με την Ραλλού μου!! Επέστρεψα πάλι στα λημέρια μου!!Να ξέρατε πόσο μου λείψατε...ένοιωθα τόσο καιρό ξεκομμένη  απο όλους και όλα... , που και πού ξέκλεβα λίγο απο τον Η/Πτου γραφείου μου και έπαιρνα κλεφτές ματιέςστα μπλόκ ..μα ο χρόνος δεν μου επέτρεπε να σχολιάζω...κάποια σαβ/δα έπαιρνα και το λαπτοπάκι του άνδρα μου,κοιταζα τα email  μου και το επέστρεφα ,διότι το χρειαζόταν  είναι εργαλείο της δουλειάς του βλέπεται κι'όχι για να κάνει βόλτες στην μπλοκόσφαιρά μας ....                                                                                                                                                           Μα τώρα όλα μπαίνουν στους ρυθμούς μας και θα τα ξαναλέμε και πάλι ....αν δεν με ξεχάσατε και δεν με βαρεθήκατε  βεβαίως βεβαίως....                                                                                                                                                      Δεν σας κουράζω άλλο με την φλυαρία μου...ο.κ. ηρεμείστε ,τι να κάνω βγάζω τα αποθυμένα μου τόσο καιρό στην μούγγα ούφ ούφ  !!!Σκέφθομαι βέβαια να αναναιώσω και τα μπλοκ μου,να τα ομορφείνω λίγο,εν'όψη γιορτών ....φιλάκια πολλά-πολλά!!!Να είστε όλοι καλά!!!!!!!                                    

8 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΡΑΛΛΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ούτε σε ξεχάσαμε, ούτε σε βαρεθήκαμε!
Καλώς μας όρισες και πάλι!!
Φιλιά!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Γιάννης Παππάς είπε...

καλώς όρισες φιλη μου
καλο χειμωνα να έχουμε
φιλιά

mar9659 είπε...

Ελενα σ'ευχαριστώ πολύ...για όλα!!!τα φιλιά μου καιτην αγάπη μου φίλη μου!!

mar9659 είπε...

Καλέ μου Σκρουτζάκο σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!φτού φτού το μηχάνημά μου να μην το βασκάνω θα του βάλω σκόρδο χαχαχα!! Η φωτό την αδικεί την Ραλλούκα μου είναι πολύ ποιό όμορφη...είμαι ψώνιο μαζί της, γιατί είναι απο τις ποιό ήρεμες και πανέξυπνες γάτες που είχα ποτέ.. Καλό σου μήνα φιλαράκο μου!!

mar9659 είπε...

Θανάση μου σ'ευχαριστώ απο καρδιάς,για όλα ....Καλό σου μήνα!!μήνα γιορτινό και ήσυχο νά έχεις με την οικογένειά σου!!

mar9659 είπε...

Γιάννη μου σ'ευχαριστώ !!!Καλό και δημιουργικό χειμώνα και σ'εσένα και κυρίως πολλές πολλές εκδόσεις νάχει το βιβλίο σου και άπειρες διακρίσεις για το γραφικό σου ταλέντο καλέ μου φίλε!!!