Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Στου απείρου της ψυχής....

target="_blank">Στίχους ίσως δεν ξέρω να γράφω μα λόγια ψυχής θα πώ.....Λόγια θαμμένα στης ψυχής τα βάθη... Σκέψεις θολές που βάψαν την ψυχή με γκρίζο... Νύχτες μοναξιάς που προτιμώ να μην θυμάμαι, μα έρχονται ακάλεστες να θρονιαστούν μες'της ψυχής μου την αγκάλη. Περνούν οι μέρες χάνονται....πόσο θα πονώ, πόσα ακόμα να αντέξω; Μην με ρωτάς καρδιά μου δεν ξέρω αλήθεια να σου πώ... ίσως ποτέ μην μάθω. Θάθελα όμως λόγια να γράψω ένα κρυφό τραγούδι... για αγάπες ξεχασμένες να μιλά για κάποια όνειρα χαμένα που ξεθώριασαν σαν ένα κιτρινισμένο χαρτί, σ'ένα κρυφό συρτάρι της ψυχής μου, μα πάλι φοβάμαι. Η ζωή μου είναι τόσο ευαίσθητη,εύθραυστη σαν πορσελάνη...ίσως ραγίσει,ίσως και να σπάσει...Άραγε ποιό χέρι την κρατά; Στου απείρου την ψυχή ίσως το βρώ...μην είναι το δικό σου;

9 σχόλια:

Aristodimos είπε...

Τι να τους κανεις τους στίχους οταν η ψυχή τοσο ομορφα, γυμνά και αληθινά εκφράζεται ! ! !

Ονειρα, πηγή ζωής κι ελπίδας...
Ταξιδευτές της αναζήτησης....
εκει ν αφήνεσαι
να δραπετεύεις
μ ενα κύμα δανεικό
στην πελαγήσια τη ζωή σου..

Την καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα

Αρης

mar9659 είπε...

Σ'ευχαριστώ Αρη μου που ένιωσες ακριβώς την γύμνια της ψυχής μου...και για τα ποιητικά μα τόσο αληθινά λόγια σου...Ακριβώς αυτό θέλω να γίνω ταξιδευτής της αναζήτησης ,δραπέτης των ονείρων μου...Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα...

Γιάννης Παππάς είπε...

φιλαράκι είναι καιρός να κάνεις το ταξίδι σου πραγματικότητα άνοιξε πανιά και κανε αλλαγές

καλή σου νύχτα

mar9659 είπε...

Καλέ μου Γιάννη ίσως νάχεις δίκηο..νάρθε ο καιρός να ανοίξω και πάλι πανιά..μα περιμένω τον ούριο άνεμο να όδηγήσει την πελαγήσια μου ζωή όπως μου λέει και ο Άρης!!Καλο σου σαβ/κο φιλαράκι μου αγαπημένο!

Aristodimos είπε...

Καλό μην περασα να ευχηθω , μα και και να μαθω τι κανεις.

Αρης

mar9659 είπε...

Άρη μου το ενδιαφέρον σου με συγκινεί πραγματικά σ'ευχαριστώ απο καρδιάς.Το κλειδί για όλα είναι η υπομονή και αυτό κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ... Καλό σου μήνα και σ'εσένα φίλε μου!

evelina είπε...

καλημέρα καλή σαρακοστη και καλή βδομάδα...Ένα πέρασμα απο το μπλοκόσπιτό μου ,θα σου χαρίσει ένα δώρο

mar9659 είπε...

Εβελίνα μου !!Κάλλιο αργά παρά ποτέ...συγνώμη που δεν είδα το σχόλιο σου ...μά τώρα μπηκα σ'αυτό μου το μπλόκ,λόγω πολλών υποχρεώσεων ...σ'ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς,για την τιμή που μου κάνεις να μου χαρίσεις τις πανεμορφες κουκλίτσες!!φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

τι ομορφο ταξιδι ειναι αυτο..μπραβο σου..συνεχισε..